Special Sports
Muns Fysio
Dry Works International
De Wijnschuur
Rabobank

Communicatie

Communicatie commissie

De Communicatie commissie stroomlijnt de informatievoorziening binnen de club tussen leden, ouders van leden, bestuur commissie en vrijwilligers. Daarnaast dragen we bij aan de promotie van MHC Amstelveen naar bijvoorbeeld sponsors en media. Verder zijn we bezig met de club meer naamsbekendheid te geven in de regio, denk aan contacten met studentenverenigingen, scholen en universiteiten.

Onder onze verantwoording vallen onder meer de (nieuwe) website, waar we heel trots op zijn.

De website is volledig geïntegreerd met het LISA ledenadministratiesysteem, met de club-app en met LISA-team. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat de website altijd up-to-date is met de laatste gegevens m.b.t. wedstrijden, trainingen, etc. Om de website voor alle betrokkenen levendig te houden rekenen wij op vele bijdragen van onze leden in de vorm van wedstrijdverslagen, nieuwsberichten e.d. Deze zijn trouwens meteen zichtbaar in de App.

Zoals altijd zijn vragen en opmerkingen welkom op [email protected]

Met de introductie van de App hebben we in 2015 afscheid genomen van de vertrouwde Scoop. Er wordt nu vier keer per jaar een Nieuwsbrief uitgebracht met aandacht voor hockeyprestaties, actuele informatie van het bestuur, aankondigingen/uitnodigingen voor toernooien en andere evenementen.

Informatie, foto’s en filmpjes worden ook gedeeld op de Facebookpagina van MHC Amstelveen.

Tenslotte ondersteunen wij de promotie van onze club en de evenementen met prachtig vormgegeven posters, flyers en spandoeken.

Wij zoeken nog een aantal enthousiaste leden en ouders van leden, die het leuk vinden om zich bezig te houden met het schrijven van teksten voor de website, de nieuwsbrief, facebook en de lokale Dichtbij.nl of goede ideeën hebben voor het werven van nieuwe leden voor de vereniging.

Heb je een creatieve pen of zin in het organiseren van een wervingsactie stuur een e-mail naar [email protected].Wij nemen dan contact met je op om je wensen en mogelijkheden af te stemmen.

Heb je tips om de communicatie binnen de club te verbeteren, wil je informatie delen maar weet je niet goed welk middel je daar het beste voor kunt gebruiken of wil je een gave poster voor een evenement, stuur een e-mail naar communicatie@mhc-amstelveen.

LISATeam & App Informatie

LISATeam en de LISA Club App zijn een website en een App waarmee je alle informatie rondom je team en de club handig bij elkaar hebt. (LISA is ons ledenadministratie systeem)

Via de App kun je bijvoorbeeld:
 • Het laatste clubnieuws lezen en ontvangen als een pushbericht.
 • Een complete teammanager vinden, met alle wedstrijden, scheidsrechters, bier/limonade-pot, routes, taken & teamnieuws
 • Je aanwezigheid bij trainingen, wedstrijden en teamevents aangeven
 • Je eigen agenda: al je activiteiten in een handig overzicht
 • Koppeling met het digitale wedstrijdformulier (nooit meer inloggen!)
 • Overzicht van alle teams van Nederland, inclusief standen, uitslagen en programma.
 • Het wedstrijdschema
 • Nieuws van hockey.nl
 • Beheren van je eigen gegevens (inclusief koppeling naar de ledenadministratie)
 • Overzicht van alle hockeyverenigingen
 • Handige exportfunctie voor je eigen agenda
 
Via de LISATeam website heb je toegang tot dezelfde gegevens en nog wat meer b.v.:
 • Het maken en bekijken van wedstrijdverslagen
Afhankelijk van je rol binnen het team (coach, manager, aanvoerder) heb je meer of minder rechten binnen de app en team-website.
 
Een handleiding en meer informatie over de app is beschikbaar op www.lisa-is.nl/app
 
De app is als update verkrijgbaar in de appstores (zoek naar LISA Hockey en kies de generieke app) of als download via een van onderstaande links:
Om in te loggen gebruik je je lidnummer en een wachtwoord. Mogelijkerwijs heb je deze al voor het inloggen op het digitale wedstrijdformulier. Heb je deze niet? Dan kun je deze via de app opvragen met behulp van je lidnummer en het (1e) bij de club bekende emailadres.
 
Inloggen op LISATeam doe je via deze link of via de login knop op de website met dezelfde gegevens.
 
Ouders kunnen de login-gegevens van hun kind gebruiken om in te loggen.
 
Heb je nog vragen? Kijk dan eerst even hier onder bij de veel gestelde vragen. Lost dat je probleem niet op stuur dan een mail naar [email protected]

Veel gestelde vragen

Is er ook een Windows-phone versie van de app?
Die is er helaas niet. LISA vindt dat er onvoldoende gebruikers zijn voor de investering. Misschien in de toekomst.

Krijgen ouders een eigen account?
Nee. Alleen leden en begeleiding met een eigen lidnummer in het ledenadministratiesysteem hebben een account. Ouders kunnen de login-gegevens van hun kind gebruiken.

Ik heb geen email met login gegevens gehad?
Met je lidnummer (staat op de factuur) en email-adres kun je zelf een wachtwoord instellen. Weet je deze echt niet stuur dan een mail naar [email protected]

Mijn wachtwoord werkt niet
Probeer nogmaals via de "wachtwoord vergeten" procedure een nieuw wachtwoord aan te vragen. Lukt het met het nieuwe wachtwoord nog steeds niet neem dan contact op met [email protected].

Hoe maak of lees ik een wedstrijdverslag?
Wedstrijdverslagen kun je alleen maken van wedstrijden die in het systeem zijn ingevoerd. Oefenwedstrijden zijn b.v. niet ingevoerd. In LISATeam vind je onder "Team" de optie "Verslag invoeren". Voor het lezen van verslagen ga je naar "Club"-"Verslagen".

Ik kan de Koffie-/Bier-pot niet beheren?
Alleen de team-begeleiding (Coach, aanvoerder, manager, enz..) kan de stortingen beheren. Als er een beheerder toegevoegd moet worden, neem dan contact op met [email protected].

Kan ik de verzameltijden voor de wedstrijden wijzigen?
De verzameltijden voor de wedstrijden kunnen per team ingesteld worden op een aantal minuten voor wedstrijdaanvang. Voor uitwedstrijden wordt daar de geschatte reistijd automatisch bijgeteld. Dat kun je niet zelf doen. Als je andere instellingen voor de verzameltijd voor je team wil laat dan een teambegeleider een mailtje sturen aan [email protected] .

 

 

De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen