Sponsoracties

Korting op je zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid

Zorg en Zekerheid is jouw regionale zorgverzekeraar. Als lid van MHC Amstelveen profiteer je van extra voordeel op je zorgverzekering én steun je de club!

Korting op je zorgverzekering en tot € 50,- voor de club

Sluit via MHC Amstelveen een zorgverzekering af bij Zorg en Zekerheid en profiteer van deze voordelen:
  • 3% korting op je basisverzekering
  • 7% korting op je aanvullende verzekering
  • Tot € 300,- korting bij vrijwillig eigen risico
  • € 25,- vergoeding van je lidmaatschap (vanaf 18 jaar) met de AV-Gemak Regio
  • € 50,- korting op het lidmaatschap van je kind (tot 18 jaar) met de AV-GeZZin
  • Kans op een jaar gratis lidmaatschap (t.w.v. € 250,-)

Steun de club

Niet alleen jij profiteert. Per nieuwe verzekerde (vanaf 18 jaar) steunt Zorg en Zekerheid de club met € 50,-. Ben je al verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan krijgt de club € 10,- als je overstapt naar de collectiviteit. Bij 50 verzekerden (vanaf 18 jaar) krijgt de club nog eens € 750,- extra!

Overstappen is makkelijk

Ga naar www.zorgenzekerheid.nl/mhcamstelveen voor meer informatie of om direct je zorgverzekering af te sluiten. Overstappen kan tot en met 31 december 2020. Zorg en Zekerheid zegt je huidige zorgverzekering voor je op.

De agenda is leeg