Special Sports
Rabobank
Muns Fysio
Dry Works International
De Wijnschuur
De maatregelen voor de Nederlandse sportverenigingen die golden t/m 6 april zijn inmiddels uitgesteld tot 28 april. Dit geldt uiteraard ook voor MHC Amstelveen en betekent dat velden en clubhuis in ieder geval tot 28 april gesloten zijn.
Het bestuur volgt de richtlijnen van het RIVM en de KNHB   en houdt iedereen op de hoogte. < ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
Wij gaan het veld weer op met Game Intelligence met 10 gave trainingen op de maandag / dinsdag of vrijdag. ( 1e training start op 6 Maart ) Speciaal voor alle MHC Amstelveen leden mogen wij een korting aanbieden en kan je al voor 230 EUR meedoen! ( ipv 260 EUR ). Check ook onze gave looptrainingen ! Wil jij erbij zijn! schr ... Lees verder
Nieuwsafbeelding

Informatie onder voorbehoud i.v.m. Corona maatregelen
Op zaterdag 20 juni 2020 organiseert MHC Amstelveen de eerste editie van het Music Hockey Toernooi , een fantastisch toernooi voor de E jeugd.
Naast de mooie hockeywedstrijden die er gespeeld gaan worden, zullen er leuke muzikale activiteiten geor ... Lees verder
Nieuwsafbeelding

Informatie onder voorbehoud i.v.m. Corona maatregelen.
Op zondag 21 juni 2020 organiseert MHC Amstelveen de eerste editie van het Music Hockey Toernooi , een fantastisch toernooi voor de D jeugd (meisjes 11-tallen).
Naast de mooie hockeywedstrijden die er gespeeld gaan worden, zullen er leuke muzikal ... Lees verder
22-4  Montessorischool De Linde
20-6  Music Hockey Toernooi E jeugd
21-6  Music Hockey Toernooi D jeugd
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen