Dry Works International
Special Sports
Rabobank
De Wijnschuur
Muns Fysio

Zorgverzekering voor leden MHC Amstelveen

20-11-2022
Nieuwsafbeelding

Samen sta je sterker. Daarom werken MHC Amstelveen en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid samen om de gezondste regio van Nederland worden. En die samenwerking levert voordelen op.

 

Sportief voordeel voor jou 

·       Als (ouder van een) lid van MHC Amstelveen krijg je 7% korting op de meeste aanvullende verzekeringen van Zorg en Zekerheid.

·       Verzekerden van 18 jaar en ouder die de aanvullende verzekering ‘Gemak’ of ‘Gemak Regio’ hebben, krijgen bovendien € 25,- terug van de jaarlijkse contributiekosten.

·       Verzekerden onder de 18 jaar die verzekerd zijn via de aanvullende verzekering ‘GeZZin’ (let op: niet GeZZin Compact), krijgen € 50 van hun contributiekosten vergoed. 

 

Cash voor de club 
Ook MHC Amstelveen profiteert als je - via de club - een zorgverzekering bij Zorg en Zekerheid afsluit. Naast een mooie startvergoeding ontvangt de club € 50,- voor het werven van een nieuwe klant en € 10,- voor elke bestaande klant die zijn verzekering bij Zorg en Zekerheid verlengt. Dat geld kunnen we goed gebruiken voor onze plannen voor 2023.
 

Wil je via MHC Amstelveen een zorgverzekering afsluiten bij Zorg en Zekerheid?  
Ga naar
http://www.zorgenzekerheid.nl/sportclub en kies daar voor collectiviteit via MHC Amstelveen om je premie te berekenen en direct de zorgverzekering af te sluiten die bij jou past. 

 

Via deze pagina kan je ook je bestaande verzekering bij Zorg en Zekerheid overzetten naar de collectiviteit van MHC Amstelveen. Scroll daarvoor naar rechts onderaan de pagina, onder het kopje ‘Ben je al bij ons verzekerd?’. 

 

Win-win met je zorgverzekering 
Extra leuk: Zorg en Zekerheid verloot een gratis lidmaatschap onder alle nieuwe verzekerden die via sportclubs in de regio zijn binnengekomen. De winnaar wordt in 2023 bekendgemaakt. 

 


De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen