Dry Works International
Muns Fysio
Rabobank
Special Sports
De Wijnschuur

In memoriam

5-4-2024
Cees Smit
lid van verdienste MHC Amstelveen 
09-05-1947 / 03-04-2024 Een van de meest markante leden van onze hockeyclub is na een kortstondig ziekbed helaas overleden. Cees heeft zich jarenlang ingezet voor onze club en dan met name voor de jeugd. Hij was lid van de jeugdcommissie, verschillende besturen en de barcommissie. Cees was altijd aanwezig bij jeugd- en recreanten toernooien als wedstrijd omroeper. Toen zijn beide zonen naar de senioren gingen op zondag was hij er als trouwe supporter van Heren 1. Cees is daarnaast ook manager van Heren 1 geweest toen het team werd gecoached door Jan Willem van Hall. 

Hij was jarenlang aanwezig tijdens bedrijfshockey, hield het clubhuis schoon en deed de bardienst bij de voorbereidingswedstrijden van Heren en Dames 1. Kortom, een onmisbare schakel in de organisatie van onze club. 

Als je op zondag de trap op liep zat hij al op zijn ‘gouden’ stoel om je gedag te zeggen en meteen daarna te vragen of je al had gespeeld en of je had gewonnen. Daarna ging het gesprek uiteraard over de prestaties van de thuis spelende teams en dan voornamelijk over Heren 1. Als de velden gesproeid moesten worden hoefde je het niet eens te vragen en Cees had het al gedaan. 

Zijn gastvrijheid naar leden en niet leden is onvergetelijk!

Cees, we zullen je missen en wensen je naasten veel sterkte met het verlies. 

Namens bestuur en leden MHC Amstelveen

De agenda is leeg
Datum Team
Nog geen verslagen.
Alle verslagen