Standaard Sponsorpakketten

Het startpunt van een sponsorovereenkomst met MHC Amstelveen is dat het een partnership betreft met wederzijds voordeel. We zullen naar aanleiding van deze brief dan ook graag e.e.a. nog verder met je willen doornemen om onze mogelijkheden en jouw wensen zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten

Onderstaand het overzicht van de "standaard” mogelijkheden en bijbehorende kosten die MHC biedt om als bedrijf de naamsbekendheid, de verbinding met sportiviteit en / of lokale relevantie en mogelijke acties binnen de 450 leden en alle bezoekers onder de aandacht te brengen.

Doeken langs de velden*
Veld 1 300 x 70 cm 300 x 70 cm € 350 per jaar inclusief productie kosten en bevestigen doek
Veld 2 300 x 70 cm 300 x 70 cm € 300 per jaar inclusief productie kosten en bevestigen doek

*De vermelde kosten zijn gebaseerd op een sponsorovereenkomst van 3 jaar. Indien de gewenste periode korter is dan 3 jaar dan bedragen de kosten per veld € 500. De zichtbaarheid langs de velden kan op verzoek worden uitgebreid met meerdere borden per veld of specifieke sponsoring van elementen op het veld (dug outs, doelen) alsmede vlaggen bij het clubhuis

Digitale zichtbaarheid (zichtbaarheid op digitale schermen in het clubhuis en op de website van MHC Amstelveen)
  • Narrowcasting (TV scherm in het clubhuis) - € 250 per jaar

In ons clubhuis hangt met ingang van dit seizoen een TV scherm waarop wedstrijdtijden, uitslagen en nieuwsberichten aan de leden worden gecommuniceerd. Het scherm biedt tevens exposure mogelijkheden voor sponsors aangezien het scherm is opgedeeld in 2 delen (1 deel voor informatie en 1 deel voor sponsorvermelding). Naast logo vermelding kunt u hier concrete acties op communiceren acties voor onze leden (kortingsbon, actieprijzen etc.), waardoor aanloop naar uw winkel gestimuleerd wordt. Het is zelfs mogelijk een kort promotie filmpje te tonen. In overleg kan dit ook full screen. Gezien de relevantie van de informatie op dit scherm zal de aandacht van de bezoekers hier zeker door worden aangetrokken en is uw bereik gegarandeerd.

• TV scherm met wedstrijdsamenvatting (additioneel TV scherm in het clubhuis) - € 500 per jaar

Op veld 1 worden begin van dit seizoen 4 video camera’s geïnstalleerd door het bedrijf 360 Sports Intelligence . Deze camera’s nemen de gehele wedstrijd op die op dat moment wordt gespeeld. Middels slimme software worden alle wedstrijden volledig automatisch samengevat en deze samenvattingen tonen wij in de kantine op een groot 55-inch scherm. De spelers en bezoekers kunnen de belangrijkste momenten van de wedstrijd terug zien en analyseren. Op het scherm is tevens plek voor 6 sponsorlogo’s. Je merk is dus week in week uit op de schermen te zien gedurende het hele seizoen. Vanuit de samenvattingen maken we clipjes die we met goedkeuring van de spelers delen op de clubwebsite, social media en met andere geïnteresseerden.

• Zichtbaarheid op de website van MHC Amstelveen - € 250 per jaar

Met behulp van het Sponsorportaal van het bedrijf Sponsorvisie zorgen we voor een optimale zichtbaarheid op onze website voor onze sponsoren. Op de homepage van MHC Amstelveen (mobiel en desktop) rouleert jouw uiting op een prominente plek. Met 1 click op de uiting landen de bezoekers op een volledig door jou ingerichte pagina waarop je alle relevante en commerciële informatie kunt communiceren. Tevens zullen we 1 keer per jaar op een voor jou relevant moment een organische post plaatsen in onze facebook en Instapagina’s

Het totaal pakket van alle hierboven vermelde digitale uitingen bedraagt € 900 per jaar.

Sponsoring van kleding van alle MHC teams (junioren en senioren) – 450 tenues voor 3 jaar*

Wedstrijdkleding Positie afmetingen logo prijs per jaar
Thuisshirt Voorzijde (max 350cm2) € 7.500
Achterzijde (max 200cm2) € 6.500
Mouw (max 80cm2) € 3.500
Kraag (max 40cm2) € 2.000

Thuisbroek/rok Voorzijde (max 80cm2 links) € 4.000
Achterzijde (max 10cm2 onder de tailleband) € 4.000

Positie afmetingen logo prijs per jaar
Uitshirt ** Achterzijde (max 200cm2) € 3.250
Mouw (max 80cm2) € 1.750
Kraag (max 40cm2) € 1.000

Positie afmetingen logo prijs per jaar
Trainingsshirts***
Benjamins t/m E
Voorzijde (max 80cm2 links) € 1.000

*Alle kosten zijn exclusief eenmalige bedrukkingskosten
**ca. 350 shirts ( F-jes en E-6 tallen hebben vooralsnog geen uitshirt)
*** ca. 120 shirts exclusieve sponsoring dus geen andere sponsoren op het shirt naast MHC Amstelveen en Special Sports

Trainings – warming up kleding
Trainingsjas Voorzijde (max 350cm2) € 6.000
Achterzijde (max 200cm2) € 5.000
Mouw (max 80cm2) € 2.000

Trainingsbroek Voorzijde (max 80cm2 links) € 2.500
Achterzijde (max 10cm2 onder de tailleband) € 2.500

Hoofdsponsor D1 en H1 Positie afmetingen logo prijs per jaar (min. 2 jaar)
Thuisshirt en Uitshirt Voorzijde (max 350cm2) € 3.000
Achterzijde boven rugnummer € 2.000
Achterzijde onder rugnummer) € 1.000
Mouw (max 40cm2) € 500
Trainingspak Achterzijde jas groot € 1.000
Broek klein € 1.000

Teamtrui

Naast bovenstaande club kleding kan ieder team een teamtrui aanschaffen. Indien u een MHC team wilt ondersteunen kunt u ook uw bedrijfslogo op deze trui plaatsen. De opbrengst hiervan gaat naar het team zelf en hiervan zal er een teamuitje of ander leuk team evenement worden georganiseerd. De kosten voor het plaatsen van uw logo hangen af van de grootte en positie even variëren tussen de 100 en 500 euro per team. Bestelling geschiedt via de sponsorcommissie.

Naast bovengenoemde sponsormogelijkheden is het ook mogelijk om met uw bedrijf unieke objecten te sponsoren zoals de dug-outs, scorebord of grotere doeken achter de doelen. De prijs hiervoor is op aanvraag.

Bij sponsoring vanaf 5.000 euro kan de verrekening van de contributie van een spelend lid worden opgenomen als tegenprestatie van MHC Amstelveen.

Hartelijke Groet,
Sponsorcommissie MHC Amstelveen

29-10  Poffertjes avond voor de Jongste ...
30-10  Filmavond CD jeugd